Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Four Year Strong – “Learn To Love The Lie”


De bebaarde mannen uit Worcester in de Verenigde Staten hebben niet stil gezeten. Na de aankondiging van een nieuw album en twee singles van dat album volgt algauw een nieuwe single. De mannen van Four Year Strong combineren al jaren vlotjes elementen van pop, punk en zelfs hardcore in een eigenzinnige mix, voorzien van twee zangers. De hardcore kant van het verhaal is al een tijdje zijn scherpe kanten kwijt, maar het blijft toch vertrouwd en herkenbaar klinken.

“Learn To Love The Lie” zal de geschiedenisboeken niet ingaan als de beste single die de band al voortbracht. Het is al bij al een rustig nummer, waar tijdens de eerste minuut zelfs een vreemd kerstgeluid in terug te vinden is. Het tempo ligt ook redelijk laag en dat hebben we toch al anders gehoord van hen. Het nummer afdoen als slecht is wat kort door de bocht, maar memorabel is het zeker niet. De band blijft ook op “Learn To Love The Lie” trouw aan zijn huisstijl, waarbij zangers Day en O’Connor hun zanglijnen naadloos in elkaar laten overgaan. De drie singles die tot nu toe reeds uitkwamen doen ons toch uitkijken naar Brain Pain,  dat zal uitkomen op het eind van deze maand.

Instagram / Facebook / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years - "Wyatt's Song (Your Name)"

Na “Oldest Daughter” en “Summer Clothes” volgt met “Wyatt’s Song (your Name)” de derde single uit het aankomende album van The Wonder…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boskat - "Fake It Till You Make It" (feat. Calya J.)

De Antwerpse Boskat levert stevige poppunk die menig luisteraar omverblaast. Dit knotsgekke duo valt niet enkel op door zijn aanstekelijke nummers, hun…
AlbumsRecensies

Simple Plan - Harder Than It Looks (★★★): Vrolijke poppunk met een donker randje

2022 is het jaar waarin Simple Plans debuut No Pads No Helmets… Just Balls zijn twintigste verjaardag viert. De vijf jonge gasten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.