Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Four Year Strong – “Talking Myself In Circles” en “Brain Pain”

Gisteren kwam er goed nieuws voor de fans van Four Year Strong. Voor het eerst in bijna vijf jaar tijd zal er nieuwe muziek verschijnen. We laten dan wel hun verzamelalbum van akoestische herwerkingen en b-kantjes buiten beschouwing. Het bebaarde viertal uit Worcester in de Verenigde Staten gaat al sinds 2004 ongewijzigd door het leven. Met Brain Pain zal op 28 februari hun zesde album verschijnen.

“Talking Myself In Circles” werd gisteren gelost voorzien van een muziekvideo. Het nummer begint met een leuk stukje bas waarna steeds meer instrumenten inspringen. Ook de vocals klinken ongelofelijk vertrouwd. Zangers Alan Day en Dan O’Connor wisselen hun zangstukken vlotjes af, zoals op eigenlijk elk Four Year Strong nummer dat ooit uitgebracht werd. De snedige kantjes zijn op “Talking Myself In Circles” niet echt meer terug te vinden, maar het is zeker geen slecht nummer.

De tweede single die gisteren al uitgebracht werd, is ook de titel van het nieuwe album. “Brain Pain” heeft in vergelijking met de eerste single al iets meer pit, maar is ook iets minder toegankelijk voor het brede publiek. Net als “Talking Myself In Circles” is deze single ook een heel typisch Four Year Strong nummer. De oude vossen zijn hun streken nog niet verloren.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Four Year Strong - "daddy of mine"

Four Year Strong staat bekend om hun energieke liveshows en het vermogen om een ​​publiek mee te slepen in een wervelwind van…
InstagramLiveRecensies

The Offspring @ Vorst Nationaal: Grijze haren, maar geen krakende knoken

Dat de heren van The Offspring graag geziene gasten zijn op onze festivals, is zowat door elke rockliefhebber geweten. Elk jaar kan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years - "Wyatt's Song (Your Name)"

Na “Oldest Daughter” en “Summer Clothes” volgt met “Wyatt’s Song (your Name)” de derde single uit het aankomende album van The Wonder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.