Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuw single Matt Wxsted – “No Mourning”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Matt Wxsted lost vandaag eindelijk het eerste nummer van zijn aankomende mixtape. De Antwerpenaar leerden we het afgelopen jaar kennen en we werden meteen fan. Nadat we hem selecteerden als ‘Zalm van de Maand‘, boden we het talent ook een plaats op ons eigen Dansende Beren Showcasefestival. Het afgelopen jaar bracht Matt vooral heel wat losse singles uit om zijn fanbase te doen groeien en daar is hij ook in geslaagd. Samen met de Brusselse producer LZI FT werkte hij de afgelopen maanden aan nieuw materiaal en daar mogen we binnenkort met volle teugen van genieten. “No Mouring” is het eerste werk dat we hieruit te horen krijgen.

Op “No Mourning” lucht Matt Wxsted zijn hart en laat hij ons in zijn ziel kijken. De industriële beat uit de hand van producer en goede vriend LZI FT schept hiervoor de perfecte sfeer. Met een catchy refrein zet Matt meteen de toon en is het viben op de goede flow. In de strofes gaat de Antwerpenaar tekstueel iets dieper en rijgen de harde bars zich aan elkaar. De stem werd met een heel coole vocal processor bewerkt en dat geeft net iets meer lagen aan het nummer. We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar “No Mourning” klinkt nog beter en harder dan we hadden verwacht.

Deze zaterdag 15 februari kan je Matt Wxsted aan het werk zien in de Trix op Rare Akuma presents Hellraiser phase two.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2078 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LZI FT – “G6”

LZI FT mogen we intussen gerust de prins van de Brusselse underground hiphopscene noemen. Als producer bereikten zijn beats het oor van…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LZI FT - "DISTORTED"

Er beweegt het een en ander in de Belgische underground. In Brussel fabriceert LZI FT grensverleggende hiphopmuziek die je maar moeilijk in…
AlbumsRecensies

Fisher Ice - Detachment (★★★½): De doos van Fisher

2020 was een rotjaar en we zullen het geweten hebben. Iedereen ging er anders mee om en voor de Antwerpse Robbe Hollanders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.