Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single King Princess – “Ohio”

Mikaela Straus is een van de meest interessante indiepopacts van het moment. Afgelopen jaar bracht de artieste uit Brooklyn haar debuutalbum Cheap Queen uit, waarvoor ze geïnspireerd werd door onder andere Nick Cave, Dolly Parton en Perfume Genius. Helemaal overtuigd waren we van haar debuut niet en ook aan haar passage op Rock Werchter ontbrak iets. Hoog tijd dus om het tij te keren en dat doet ze vandaag ook met een nieuwe single.

Voor ze in april met Harry Styles door heel Europa trekt om het voorprogramma op diens Love On Tour te verzorgen, krijgen we met “Ohio” een zeer pittige single. Verrassend genoeg krijgen we tot tweemaal toe coole riffs te horen, die met de nodige drums voor een pakkend geheel zorgen en ons zo helemaal van onze sokken blazen. Op “Ohio” trekt ze dus de kaart van de beklijvende rockmuziek en laat ze het brave even achterwege.

Op 25 mei staat King Princess als voorprogramma van Harry Styles in het Sportpaleis. Tickets zijn alvast te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 februari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief