Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rolling Blackouts Coastal Fever – “Cars in Space”

© CPU – Nathan Dobbelaere

De mannen van Rolling Blackouts Coastal Fever lijken het schrijven van janglepopnummers helemaal onder de knie te hebben. Het debuut Hope Downs dat enkele jaren geleden verscheen was een van onze favorieten van het jaar, maar de band zat in tussentijd niet stil. We kregen vorig jaar het catchy “Read My Mind” en nu komt de band met “Cars in Space”. Of er ook dit jaar een album aankomt, blijft onbekend, maar met deze single kunnen we toch weer even weg.

Het tempo wordt alvast heel hoog gehouden op “Cars in Space” en dat zorgt ervoor dat je bij het luisteren niet anders kan dan meteen je hoofd meebewegen. Ook de meerdere vocals zijn weer alom aanwezig, waardoor de harmonieën het geheel naar een hoger niveau tillen. Vier minuten duurt de song, maar je blijft bewegen en een vrolijke lach op je gezicht behouden. Met een fijne gitaarsolo sluit de band de single op een strakke manier af en zo zijn we blij dat Rolling Blackouts Coastal Fever terug is en kunnen we de rest van onze dag op een positieve manier afronden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
2022FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2022

Het jaar loopt langzaam maar zeker op z’n eind. Naar goede gewoonte word je dan gebombardeerd door lijstjes met eindejaarsoverzichten en dit…
InstagramLiveRecensies

Rolling Blackouts Coastal Fever @ Botanique (Orangerie): Onbezorgd gitaarplezier

De voorbije weken werden we om de oren geslagen met festivalprikkels en dat zal er de komende weken niet minder op worden….
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 2): Eind goed, al goed

Barcelona is voor twaalf dagen in de ban van Primavera Sound, want de organisatie heeft alle zeilen bijgezet om de editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.