Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Quarry – “Your Brain Or Your Body”

Wie er achter het alter-ego Quarry schuil ging, was even een klein mysterie, maar ondertussen weten we meer. Ash Carvell bracht als Quarry vorig jaar twee nummers uit en werkte al samen met heel wat andere artiesten. Ondertussen mag hij artiesten zoals Milky Chance tot zijn fans rekenen en werd hij al meermaals gedraaid op BBC Radio 1. Binnenkort mag de Brit trouwens een van zijn eerste shows spelen en dat in het voorprogramma van Tom Grennan. Het gaat in een stijgende lijn voor Quarry en met zijn nieuwe nummer “Your Brain Or Your Body” kan hij ons ook weer overtuigen.

Dat Quarry geen groentje is in het schrijven en maken van steengoede popmuziek, merk je al snel. In “Your Brain Or Your Body” zit een verrassende diepgang, die we niet al te vaak meer tegenkomen. Het bijzondere aan Quarry zijn sound is niet alleen de souplesse waarmee het onze gehoorgang binnenkomt, maar ook zijn heel herkenbare stem die moeilijk met iemand anders te vergelijken valt. Het refrein van “Your Brain Or Your Body” is zeer hitgevoelig en maakt van het nummer een perfecte radiosingle.

2029 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Quarry - "No Ordinary Love"

Over bedroom producer Quarry is weinig tot amper iets geweten, een mysterie dat de Brit graag nog een tijdje levendig wil houden….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.