Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Quarry – “No Ordinary Love”

Over bedroom producer Quarry is weinig tot amper iets geweten, een mysterie dat de Brit graag nog een tijdje levendig wil houden. Quarry groeide op in een klein dorpje in de buurt van Oxford en zijn kunnen rijkt verder dan enkel het muzikale. Op zijn Instagram zijn er nauwelijks foto’s van zijn gezicht te zien en er valt af te leiden dat hij zich daarnaast ook veel met visuele beeldschepping bezig is. Zijn eerste single bracht Quarry trouwens pas eind april uit met het verslavende “White Wishy Washy World” en daar kregen we nu met “No Ordinary Love” eindelijk een vervolg van.

“No Ordinary Love” is een mooie blender van verschillende genres en sounds en heeft zowel iets weg van Arctic Monkeys, Jungle, Bon Iver als James Blake. De vele instrumenten en geluiden passen in ieder geval goed bij elkaar en geven het nummer veel dynamiek. Ook de keuze om een stembewerker te gebruiken, is een wijze beslissing geweest aangezien dat het nummer een wat nostalgische touch geeft. De synths maken het helemaal compleet en zorgen voor een song van hoogstaand niveau. We kijken alvast uit naar meer nieuwe muziek van Quarry, want hij schotelt ons iets voor dat we nog niet kenden en tegelijk duidelijk weten te appreciëren.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

11 augustus 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief