Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Justin Bieber & Quavo – “Intentions”

Dat Justin Bieber, na een lange break, opnieuw hot topic isvalt nog moeilijk te ontkennen. Het Canadese popicoon liet de afgelopen weken een grote hoeveelheid nieuwe content op ons los. Dan hebben we het niet alleen over de nummers “Get Me” (in samenwerking met Kehlani) en “Yummy” die een instant succes teweeg brachten. Ook zijn docuserie ‘Justin Bieber: Series’, in samenwerking met YouTube, staat helemaal in het teken van een nieuwe Justin, alsook een bijpassend nieuw album Changes dat ons op valentijn te wachten staat.

Met “Intentions” werkt hij, na de populariteit van de nummers “I’m The One” en “No Brainer”, opnieuw samen met rapper Quavo, lid van het driekoppige Migos. Het nummer is in essentie erg simplistisch. Het steunt op een catchy beat, maar kent weinig hoogtes of laagtes. “Intentions” werd ook meteen vergezeld van een muziekvideo die ons een beetje doet denken aan “God’s Plan” van Drake, waarin hij, net zoals Justin, filantropie in de kijker zet. Zo krijgt de, op het eerste zicht cheesy love song (over muze/verloofde Hailey Baldwin), toch wat meer diepgang toegewezen.

Voor meer van Justin kunnen we alvast 14 februari aanduiden in onze agenda’s wanneer zijn nieuwe plaat uitkomt.

Facebook / Twitter / Website

7 februari 2020

About Author

Charlotte Coeman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief