Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Justin Bieber – “Yummy”

Geloof het of niet, maar het is inmiddels al bijna vijf jaar geleden dat Justin Bieber voor het laatst een album uitbracht. Het Canadese tieneridool wist zich in 2015 van veel kritiek te bevrijden met de release van Purpose, waarmee hij bijna anderhalf jaar over de wereld toerde. Daarna was Bieber even op en maakte hij zowel hoogtes als dipjes mee. Na wat struggles met zijn mentale gezondheid is Justin Bieber klaar om in 2020 volledig terug te keren naar het grote publiek. Zijn vijfde album is klaar en zal op een grote wereldtour voorgesteld worden.

“Yummy” vormt het startschot voor een nieuw hoofdstuk in Biebers carrière en is zijn langverwachte comeback. De single heeft een zeer eentonig en repetitief refrein, waardoor het zich al snel in je geheugen nestelt. Toch had het iets spannender gemogen, want het blijft allemaal binnen dezelfde lijnen en zo blijft het nummer meer dan drie minuten op hetzelfde niveau ronddobberen. “Yummy” klinkt anders dan verwacht en maakt ons benieuwd naar de richting die Justin opgaat met zijn nieuwe album.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief