Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Justin Bieber & Kehlani – “Get Me”

Het Canadese tieneridool Justin Bieber werkt aan zijn grote comeback, waar zijn ‘beliebers’ zo lang op hebben gewacht. Het grote publiek daartegenover staat blijkbaar minder te trappelen voor een nieuw album van Bieber, want de groots aangekondigde comebacksingle “Yummy” geraakte nog niet helemaal van de grond. Een spraakmakende documentaire op YouTube en een nieuwe single moeten daar verandering in brengen.

Voor de tweede single van zijn nieuwe album werkte Bieber samen met de Amerikaanse zangeres en danseres Kehlani. “Get Me” is een r&b-geïnspireerd popnummer dat niet veel diepgang kent en iets te veel op dezelfde golf blijft zwemmen. De beat blijft te veel hetzelfde en neemt zo heel wat schwung uit het nummer, waardoor je het nummer bovendien na enkele luisterbeurten al ‘gehoord’ hebt.

Justin Biebers comebackalbum Changes komt op 14 februari uit. We hopen op het beste.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

28 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief