Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ruby Grace – “Glitter”

Foto: Dennis Ravays

De muziekfanaten die de Pukkelpop line-up hebben doorzocht op zoek naar nieuw talent, zijn wellicht ook over onze ‘Grote Beer Van Morgen‘ Ruby Grace gestrompeld. Op de openingsdag mag ze ook de eerste tonen van de komende editie door de boxen jagen en of ze dat gaat doen. Op ons Dansende Beren Feest liet ze al zien dat grote dingen te gebeuren staan en ook haar debuutsingle “Lipgloss” deed het ontzettend goed. De deuren gaan meer en meer open voor de talentvolle dame en ook meer dan terecht.

Naar eigen zeggen is ze fan van kitsch, maar zo klinkt haar nieuwe single “Glitter” niet echt. Met haar markante stemgeluid en uptempo beats, gaat ze deze keer voor een iets dynamischer nummer. Uitblinken doet ze er mee en zo moeten we toch bekennen dat we andermaal verkocht zijn door haar grote talent. De elegantie, precisie en het plezier maken van “Glitter” een meer dan spannend popnummer, dat zeker niet hoeft onder te doen voor acts zoals Charli XCX of Tove Lo. Ook de clip is bovendien een echte aanrader en is een verdere indicatie voor de internationaliteit die ze uitstraalt.

Ruby Grace opent op donderdag 15 augustus Pukkelpop met een show in de Club. We zien jullie er om 19 uur allemaal.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

9 augustus 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief