Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single DIRK. – “Artline”

Wat waren we blij toen we te horen kregen dat DIRK. (nu met hoofdletters) terug ten tonele was verschenen. In 2018 eindelijk hun debuutalbum Album droppen, dan meerdere liveshows tot ontploffens toe afwerken om dan (een beetje) met de noorderzon te verdwijnen. Niet leuk; het wachten op nieuw werk duurde veel te lang. Goed, we vergeven het de band achter Jelle Denturck wel; honger is dan ook de beste saus.

“Artline” heet de nieuwste, een bijna vijf minuten durende tornado van alle elementen die Album zo mooi maakten. Energiek gezang? Check. Een sexy baslijn? Check. Uptempo drums? Dubbel check. Mooi, hoe het tempo nog eens de lucht ingaat rond de tweede muziek. Het zorgt ervoor dat “Artline” een keelgreep is die je verwachtte en dan toch nog dubbel zo hard binnenkomt. Wreed, hoe de band de druk even van de ketel laat om dan tegen het einde van het nummer nog eens alles kapot te rammen. Dit is geen eendagsvlieg, laat het duidelijk zijn. Dit smaakt naar meer!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 februari 2020

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief