Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single TheColorGrey – “Nothing At All”

©Chris Stessens

De afgelopen twee jaar ging het razendsnel voor TheColorGrey. De Belgische hiphopper speelde op heel wat grote festivals zoals Pukkelpop, Couleur Café, Lokerse Feesten etc. Vorig jaar kwam hij bovendien met de For What It’s Worth ep op de proppen die in zijn geheel meer dan anderhalf miljoen keer werd gestreamd. Sinds vorig jaar speelt Grey ook met een vaste liveband. Zijn nieuwe single “Nothing At All” is overigens ook de eerste single die hij met zijn vijfkoppige band heeft opgenomen en uitgebracht.

Het duurde even voor we weer een nieuw nummer van TheColorGrey te horen kregen, maar het was het wachten waard. “Nothing At All” klinkt fris en opbeurend en weet zich al snel in ons oor te nestelen. De band komt op het nummer trouwens uitmuntend tot hun recht en voorziet “Nothing At All” van een funky vibe. Ook de soulvolle stem van Grey mag zich weer laten horen. Het hoogtepunt van het nummer is echter de grandioze finale waarop de band nog eens zijn moment krijgt om zich te tonen. TheColorGrey beloofde bij zij nieuwe single dat er nog heel wat nummers werden gemaakt met zijn band en daar kijken we nu al ontzettend naar uit.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

7 april 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief