Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OPROER – “Status Quo”

Op de valreep, maar de Oost-Vlaamse band OPROER houdt woord: sinds september proberen ze de liefhebber van jong, opkomend én Belgisch talent vast te houden met elke maand een nieuwe single. Aan hokjesdenken wordt niet gedaan; de enige zekerheid bij het vijftal is een strakke combinatie van gitaren, toetsen, drums en een stem uit de duizend van frontman Dries. In een traag voortkabbelende winter zouden we dus weer wakker geschud kunnen worden door OPROER.

Zouden. “Status Quo” is namelijk niet spannend en beklijvend genoeg en het is dus de perfecte beschrijving voor de impact van het nummer op hun groeiproces. Een refrein dat voor de nodige opschudding zorgt en dat OPROER zo typeert, blijft achterwege en zo belandt “Status Quo” in de vergeetput. Slecht is het niet, maar we missen een ongeremdheid zoals op “Blind Luck” waar alle registers wel opengingen. Volgende maand krijgen ze een nieuwe kans en ondertussen doet de band ons nog smullen op liveoptredens, waar ze hun naam wel alle eer aandoen!

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OPROER - "Mad Affair"

Na een resem singles, een interessante passage op Humo’s Rock Rally én onze winsterslaapsessies, kroop ook OPROER in hun coronaschuilkelder. De heren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OPROER - "Rosaline"

OPROER doet het alweer! Terwijl het vijftal furore maakt met een arsenaal aan genreoverschrijdende melodieën, diepen ze hun repertoire nog maandelijks uit….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single OPROER - "Captains"

De Aalsterse rakkers van OPROER zijn nog steeds bezig met hun grote charmeoffensief; na hun sterke passage op Humo’s Rock Rally vuren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.