Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single A$AP Ferg – “Value”

A$AP Ferg zorgde lange tijd samen met de ASAP Mob voor furore, maar sinds 2013 stormt hij ook solo als een tornado door de speakers van miljoenen hiphopliefhebbers. Nummers als “Plain Jane” en “Shabba” werden ondertussen grijsgedraaid op elk hiphopfeestje en maakten van hem een internationale topper. Ook live laat de Amerikaan er geen gras over groeien en staat hij garant voor een show vol energie en moshpits. Vorig jaar bracht A$AP Ferg de mixtape Floor Seats uit, maar het is nu vooral wachten op een nieuw album. Met “Value” heeft hij andermaal een echte knaller uit zijn mouw weten te schudden.

Met “Value” gaat A$AP Ferg wat meer terug naar zijn begindagen en dat is bijna een garantie op succes. Met een ontembare energie, een ongenaakbare flow en een loeiharde trapbeat heeft “Value” weer alles in zich om een hele club op stelten te zetten. Het refrein is heel basic en eenvoudig gehouden, terwijl de strofes dan weer volstaan met een aantal harde bars. Voor dat je het weet, is het nummer alweer gedaan en heb je de neiging om het gewoon nog eens op te zetten. Laten we hopen dat hij deze zomer met zijn nieuw album uit zal groeien tot een van de hoogtepunten van Les Ardentes en Woo Hah!

Op zondag 12 juli speelt A$AP Ferg op het Luikse festival Les Ardentes naast andere kleppers zoals DaBaby, Burna Boy, Kali Uchis en Niska.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2016 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single G-Eazy - "A Little More" (feat. Kiana Ledé)

Valentijn staat voor de deur en dat weet G-Eazy ook. Na zijn single “Provide” met Chris Brown en Mark Morrison brengt de…
LiveRecensies

J.I.D @ Trix: Een mix van snelle rapsongs en harde beats

J.I.D was een optreden dat voor veel hitte zorgde, letterlijk. Het zweet en de talloze moshpits samen met de snel uitgevoerde rapteksten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.