banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single G-Eazy – “A Little More” (feat. Kiana Ledé)

Valentijn staat voor de deur en dat weet G-Eazy ook. Na zijn single “Provide” met Chris Brown en Mark Morrison brengt de rapper uit Oakland met “A Little More” een zwoele track uit om de fans alvast in de sfeer te brengen. De nieuwe single zou net als “Provide” binnenkort moeten verschijnen op zijn album These Things Happen Too. Het refrein werd verzorgd door Kiana Ledé. De jonge zangeres en actrice maakt ook al muziek met A$AP Ferg en Offset.

Kiana Ledé zorgt met haar zachte, broeierige stem dat het refrein blijft hangen. De single geeft een old school r&b-vibe met zich mee. Young Gerald neemt de andere strofes voor zijn rekening. Net als in al zijn andere singles, lijkt het alsof hij de woorden moeiteloos aaneenrijgt door zijn ietwat verveelde toon (die ons dan weer niet verveelt). In “A Little More” bedankt hij de sterke vrouw die als ruggengraat dient in de chaotische muziek- en mediawereld, waarop Kiana in het refrein antwoordt dat ze meer wilt betekenen voor hem dan andere vrouwen ooit hebben gedaan.

“A Little More” wordt verwacht op het nieuwe album These Things Happen Too, waar ook samenwerkingen met onder meer Logic, Tory Lanez en Pharell Williams op zullen verschijnen. Een exacte datum voor dat album is nog niet bekend.

Facebook/ Instagram/ Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rare Akuma - "crackuma" (feat. Kleine Crack)

De Antwerpse Rare Akuma heeft ondertussen geen inleiding meer nodig. Zijn muzikaal cv bevat onder andere Zwangere Guy en zelfs de Amerikaanse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Mavu - "21"

Op 14 oktober vierde de rapper uit Sint-Job-in-‘t-Goor zijn 21ste verjaardag en een week later bracht hij de gelijknamige single “21” uit….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hope Tala - "Tiptoeing"

Wie de West-Londense Hope Tala nog niet op zijn aanbevolen afspeellijst is tegengekomen, heeft duidelijk wat gemist. De 23-jarige Hope creëert al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.