Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single G-Eazy – “A Little More” (feat. Kiana Ledé)

Valentijn staat voor de deur en dat weet G-Eazy ook. Na zijn single “Provide” met Chris Brown en Mark Morrison brengt de rapper uit Oakland met “A Little More” een zwoele track uit om de fans alvast in de sfeer te brengen. De nieuwe single zou net als “Provide” binnenkort moeten verschijnen op zijn album These Things Happen Too. Het refrein werd verzorgd door Kiana Ledé. De jonge zangeres en actrice maakt ook al muziek met A$AP Ferg en Offset.

Kiana Ledé zorgt met haar zachte, broeierige stem dat het refrein blijft hangen. De single geeft een old school r&b-vibe met zich mee. Young Gerald neemt de andere strofes voor zijn rekening. Net als in al zijn andere singles, lijkt het alsof hij de woorden moeiteloos aaneenrijgt door zijn ietwat verveelde toon (die ons dan weer niet verveelt). In “A Little More” bedankt hij de sterke vrouw die als ruggengraat dient in de chaotische muziek- en mediawereld, waarop Kiana in het refrein antwoordt dat ze meer wilt betekenen voor hem dan andere vrouwen ooit hebben gedaan.

“A Little More” wordt verwacht op het nieuwe album These Things Happen Too, waar ook samenwerkingen met onder meer Logic, Tory Lanez en Pharell Williams op zullen verschijnen. Een exacte datum voor dat album is nog niet bekend.

Facebook/ Instagram/ Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Related posts
LiveRecensies

easy life @ Trix (Club): Eenvoudig escapisme op een zorgeloze zondagavond

Op 28 mei 2021 bracht easy life zijn debuutalbum life’s a beach uit met daarop singles als “ocean view”, “daydreams” en “nightmares”….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single STIKSTOF - "Achterban" (feat. RonnyHuana)

STIKSTOF, bestaande uit Jazz Brak, Zwangere Guy, Astrofisiks en DJ Vega, bevestigde eind vorig jaar met Familie Boven Alles nog maar eens…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mahalia - "Whatever Simon Says"

Als je dacht dat r&b en soul allang waren uitgestorven, heb je waarschijnlijk nog nooit van Mahalia gehoord. Haar stijl zouden we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.