Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single G-Eazy – “A Little More” (feat. Kiana Ledé)

Valentijn staat voor de deur en dat weet G-Eazy ook. Na zijn single “Provide” met Chris Brown en Mark Morrison brengt de rapper uit Oakland met “A Little More” een zwoele track uit om de fans alvast in de sfeer te brengen. De nieuwe single zou net als “Provide” binnenkort moeten verschijnen op zijn album These Things Happen Too. Het refrein werd verzorgd door Kiana Ledé. De jonge zangeres en actrice maakt ook al muziek met A$AP Ferg en Offset.

Kiana Ledé zorgt met haar zachte, broeierige stem dat het refrein blijft hangen. De single geeft een old school r&b-vibe met zich mee. Young Gerald neemt de andere strofes voor zijn rekening. Net als in al zijn andere singles, lijkt het alsof hij de woorden moeiteloos aaneenrijgt door zijn ietwat verveelde toon (die ons dan weer niet verveelt). In “A Little More” bedankt hij de sterke vrouw die als ruggengraat dient in de chaotische muziek- en mediawereld, waarop Kiana in het refrein antwoordt dat ze meer wilt betekenen voor hem dan andere vrouwen ooit hebben gedaan.

“A Little More” wordt verwacht op het nieuwe album These Things Happen Too, waar ook samenwerkingen met onder meer Logic, Tory Lanez en Pharell Williams op zullen verschijnen. Een exacte datum voor dat album is nog niet bekend.

Facebook/ Instagram/ Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Young Stoner Life - Slime Language 2 (★★½): Te veel is te veel

Young Thug is een van de meest invloedrijke rappers van de laatste jaren. Als een van de steunpilaren van de gouden mumblerapgeneratie…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single English Teacher – “R&B”

Als Nice Swan Records iets nieuws uitbrengt, dan spitsen we onze oren net iets meer. Het label lanceerde de carrières van Sports…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sonder & Jorja Smith - "Nobody But You"

Het was ruime tijd stil rond Sonder, ofwel Brent Faiyah en producersduo Atu en Dpat, maar de laatste tijd krijgen we steeds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.