Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single New Hope Club & R3HAB – “Let Me Down Slow”

Het Verenigd Koninkrijk is de bakermat voor boybands die tienerharten sneller doen slaan. Denk bijvoorbeeld aan One Direction. Met New Hope Club heeft het land er misschien wel een nieuwe wereldgroep in wording bij. De jongens maken catchy popsongs waarop stilzitten haast onmogelijk is. Ze verdienden hun strepen al als voorprogramma van The Vamps en wonnen zo al een hele hoop nieuwe fans. Met een debuutalbum in het verschiet, komt al die support mooi op tijd en zou de band dit jaar wel eens helemaal kunnen ontploffen. Hun nieuwste single “Let Me Down Slow” doet de temperatuur in deze koude dagen al een tiental graden stijgen.

Op “Let Me Down Slow” krijgen de jongens hulp van de Nederlandse dj en producer R3HAB. Zijn input in het nummer is duidelijk hoorbaar door de vrolijke en dansbare beats. De vrolijkheid zorgt dan ook meteen voor een zomerse sfeer die doorheen de single hangt. Het tempo zit er al meteen in en wanneer het eerste refrein aanbreekt, stijgt de temperatuur bijna instant. Doordat elk bandlid zingt, krijgt iedereen de kans om uit te pakken met z’n stem. George Smith neemt de opening voor zijn rekening en daarna maakt Blake Richardson ons warm voor de refreinen. Op het einde van het nummer krijgen we nog eens het beste te horen van wat de band te bieden heeft en valt alles stilaan weg. Reece Bibby gooit er nog even een stemeffectje tegenaan en bevestigt dat dit misschien wel eens het begin van iets groots zou kunnen zijn.

De selftitled debuutplaat verschijnt op 14 februari.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek onze Spotify.

17 januari 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief