Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single R3HAB & Jonas Blue – “Sad Boy” (feat. Ava Max & Kylie Cantrall)

De Nederlands-Marokkaanse R3HAB is al een lange tijd een gevestigde waarde binnen de dancescene. Momenteel domineert hij de hitlijsten met “All Around the World (La La La)”, maar we kennen hem voornamelijk van zijn klassiekers “One More Dance” en “Lullaby”. Binnenkort verschijnt zijn derde studioalbum, waarvan we al “Runaway” konden horen. Dat was een samenwerking met Sigala en JP Cooper, maar op de nieuwste single “Sad Boy” slaat hij de handen in elkaar met Jonas Blue, Ava Max en Kylie Cantrall.

Ava Max hoeft geen introductie meer. Deze Amerikaanse zangeres is een van de grotere popzangeressen van het moment. Kylie Cantrall daarentegen is nog maar net doorgestroomd van Disney Channel. Ze speelt een hoofdrol in Gabby Duran & the Unsittables maar waagt zich nu ook aan een professionele muziekcarrière los van Disney. Ze heeft het alleszins goed getroffen, want debuteren met talenten als Ava en R3HAB, die op dit nummer wordt bijgestaan door Jonas Blue, is iets om trots op te zijn!

Dat allemaal gezegd zijnde, heeft “Sad Boy” eigenlijk weinig om handen. Het nummer klinkt wat plat, voorspelbaar en in alle eerlijkheid zijn we voice chops al zo’n vijf jaar beu gehoord. Toch hoedje af voor de haarfijne productie van de twee mannen en de zangprestaties van de vrouwen. Net zoals de violen op het einde is het er allemaal een beetje over, maar “Sad Boy” krijgt ons alleszins wel aan het dansen.

R3HAB: Facebook / Instagram / Twitter
Jonas Blue: Facebook / Instagram / Twitter
Ava Max: Facebook / Instagram / Twitter
Kylie Cantrall: FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

228 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Ava Max - Heaven & Hell (★★½): De held die we verdienen én nodig hebben

Heel wat superhelden kennen een bizarre oorsprong. Wonder Woman stamt af van amazones vooraleer ze zich mengde in de Eerste Wereldoorlog, She-Hulk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ava Max - "Who's Laughing Now"

De Albaans-Amerikaanse Ava Max heeft heel wat talenten. Om te beginnen heeft ze een klok van een stem. Daarnaast slaagt ze erin…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HRVY - "ME BECAUSE OF YOU"

De 21-jarige Harvey Leigh Cantwell, beter gekend onder zijn artiestennaam HRVY, is een Engelse YouTube-bekendheid en een rijzende ster in het Britse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.