Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single R3HAB & Jonas Blue – “Sad Boy” (feat. Ava Max & Kylie Cantrall)

De Nederlands-Marokkaanse R3HAB is al een lange tijd een gevestigde waarde binnen de dancescene. Momenteel domineert hij de hitlijsten met “All Around the World (La La La)”, maar we kennen hem voornamelijk van zijn klassiekers “One More Dance” en “Lullaby”. Binnenkort verschijnt zijn derde studioalbum, waarvan we al “Runaway” konden horen. Dat was een samenwerking met Sigala en JP Cooper, maar op de nieuwste single “Sad Boy” slaat hij de handen in elkaar met Jonas Blue, Ava Max en Kylie Cantrall.

Ava Max hoeft geen introductie meer. Deze Amerikaanse zangeres is een van de grotere popzangeressen van het moment. Kylie Cantrall daarentegen is nog maar net doorgestroomd van Disney Channel. Ze speelt een hoofdrol in Gabby Duran & the Unsittables maar waagt zich nu ook aan een professionele muziekcarrière los van Disney. Ze heeft het alleszins goed getroffen, want debuteren met talenten als Ava en R3HAB, die op dit nummer wordt bijgestaan door Jonas Blue, is iets om trots op te zijn!

Dat allemaal gezegd zijnde, heeft “Sad Boy” eigenlijk weinig om handen. Het nummer klinkt wat plat, voorspelbaar en in alle eerlijkheid zijn we voice chops al zo’n vijf jaar beu gehoord. Toch hoedje af voor de haarfijne productie van de twee mannen en de zangprestaties van de vrouwen. Net zoals de violen op het einde is het er allemaal een beetje over, maar “Sad Boy” krijgt ons alleszins wel aan het dansen.

R3HAB: Facebook / Instagram / Twitter
Jonas Blue: Facebook / Instagram / Twitter
Ava Max: Facebook / Instagram / Twitter
Kylie Cantrall: FacebookInstagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Ava Max @ Ancienne Belgique (AB): Zij de diamantjes, wij de dansvloer

Door haar ouders werd de in Wisconsin geboren Ava Max Amanda Ava Koci genoemd, een naam waaruit haar Albanese roots af te…
LiveRecensies

Tomorrowland Winter (Dag 5): Van zonnige commercialiteit naar donkere techno

Tomorrowland is eigenlijk een zomerfestival en het lijkt erop dat de weergoden in Alpe D’Huez er ook zo over beslist hebben voor…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ava Max - Diamonds & Dancefloors (★★★): Popster met (disco)ballen

De droom om popster te worden koesterde Ava Max al van kleins af aan. De dochter van Albanese ouders zong als kind…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.