Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Sløtface – “Tap the Pack”

© Jonathan Vivaas Kise

Sløtface is geen onbekende meer voor de lezer die de laatste tijd onze singles heeft doorbladerd. Deze poppunkers losten reeds twee singles voor hun nieuwe plaat, waarvan “S.U.C.C.E.S.” steviger klonk dan het poppy “New year, new me“. Allebei leuke singles, maar toch uiteenlopend.

De nieuwe single “Tap the Pack” laat er geen twijfel over bestaan dat de loeiende gitaren de voorkeur dragen en dat kunnen we enkel toejuichen. Niet dat het enkel dat is, verre van zelfs, maar Sløtface tapt toch eerder uit het (post)punkvaatje met poppy invloeden. Leuke en stevige gitaren worden ondersteund door een goede, stevige ritmesectie en de herkenbare stem die alles iets meer verteerbaar maakt.

“Tap the Pack” doet ons vermoeden dat de nieuwe plaat Sorry for the late reply gevarieerder zal worden. Dit album zal verschijnen op 31 januari en op 1 april staat de band in Kavka Oudaan. Trek je dansschoenen maar aan!

Facebook / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 januari 2020

About Author

Wouter Vandeweyer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief