Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauv – “Tattoos Together”

Fans hebben lang moeten wachten op het allereerste album van de Californische popster Lauv, maar daar brengt hij kennelijk weldra verandering in. How I’m Feeling komt dan misschien pas op 6 maart uit, maar met alvast acht uitgebrachte nummers op de teller lijkt het erop dat we niet meer al te veel verrassingen moeten verwachten op zijn eerste langspeler dat uiteindelijk achttien nummers zal bevatten. Het album kende wat vertraging, maar de release is dus eindelijk in zicht.

“Tattoos Together” is dus het negende nummer dat we van het album te horen krijgen. Tijdens Lauvs uitverkochte show in de AB kregen we het nummer nog niet te horen, maar ook de nieuwe single past goed bij de rest van zijn muziek. De nummers beginnen steeds meer op elkaar te lijken, en houden vast aan Lauvs optimistische popsound. We kunnen deze single dan ook smaken, al hadden we gehoopt dat het eens iets helemaal anders was geweest.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lauv @ La Madeleine: Veilige popshow

Je hebt van die artiesten die het succes van hun doorbraaksingle niet meer kunnen evenaren en Lauv is daar zo’n voorbeeld van….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "Kids Are Born Stars"

Lauv is een popartiest die al sinds 2014 actief is in het muzieklandschap. Toch moesten we tot 2020 wachten op zijn debuutalbum…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle JORAN - "Julia"

Dat er veel muzikanten in Gent vertoeven, hoeven we niet meer te zeggen. Naast de oude rotten in het vak, wonen er…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.