Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauv – “Tattoos Together”

Fans hebben lang moeten wachten op het allereerste album van de Californische popster Lauv, maar daar brengt hij kennelijk weldra verandering in. How I’m Feeling komt dan misschien pas op 6 maart uit, maar met alvast acht uitgebrachte nummers op de teller lijkt het erop dat we niet meer al te veel verrassingen moeten verwachten op zijn eerste langspeler dat uiteindelijk achttien nummers zal bevatten. Het album kende wat vertraging, maar de release is dus eindelijk in zicht.

“Tattoos Together” is dus het negende nummer dat we van het album te horen krijgen. Tijdens Lauvs uitverkochte show in de AB kregen we het nummer nog niet te horen, maar ook de nieuwe single past goed bij de rest van zijn muziek. De nummers beginnen steeds meer op elkaar te lijken, en houden vast aan Lauvs optimistische popsound. We kunnen deze single dan ook smaken, al hadden we gehoopt dat het eens iets helemaal anders was geweest.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

16 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief