Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lauv – “Tattoos Together”

Fans hebben lang moeten wachten op het allereerste album van de Californische popster Lauv, maar daar brengt hij kennelijk weldra verandering in. How I’m Feeling komt dan misschien pas op 6 maart uit, maar met alvast acht uitgebrachte nummers op de teller lijkt het erop dat we niet meer al te veel verrassingen moeten verwachten op zijn eerste langspeler dat uiteindelijk achttien nummers zal bevatten. Het album kende wat vertraging, maar de release is dus eindelijk in zicht.

“Tattoos Together” is dus het negende nummer dat we van het album te horen krijgen. Tijdens Lauvs uitverkochte show in de AB kregen we het nummer nog niet te horen, maar ook de nieuwe single past goed bij de rest van zijn muziek. De nummers beginnen steeds meer op elkaar te lijken, en houden vast aan Lauvs optimistische popsound. We kunnen deze single dan ook smaken, al hadden we gehoopt dat het eens iets helemaal anders was geweest.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1221 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "2021"

Lauv heeft wellicht enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar, waartoe ook het maken van nieuwe muziek gerekend kan worden. Eigenlijk zou…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv & Conan Gray - "Fake"

Met Lauv en Conan Gray hebben twee van de grootste doorbraken van de afgelopen paar jaar de handen in elkaar geslagen. Terwijl…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding & Lauv - "Slow Grenade"

Ellie Goulding klimt stilaan toch terug naar boven in onze muziekwereld. Na een pauze en minder geïnteresseerd publiek, maakt ze een comeback….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.