Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single blackwave. & Winston Surfshirt ft. Benny Sings – “The Antidote”

©CPU – Ymke Dirikx

Twee weekjes houden Willem Ardui en Jay Walker ons nog in spanning vooraleer hun langverwachte debuutplaat Are We Still Dreaming? uitkomt. Het duo kende een snelle opmars met talloze hits, een uitverkochte Ancienne Belgique, een Europese tour en een beresterke livereputatie. Afgelopen zomer speelden ze zelfs hun enige Belgische festivalshow voor een uitzinnige weide op Pukkelpop, wat definitief een van de hoogtepunten in de nog jonge carrière van blackwave. geweest zal zijn. De ambities reiken echter verder dan ons land en daarom verbaast het niet dat ze voor hun debuut met heel wat buitenlandse artiesten samenwerkten. Voor hun nieuwste single “The Antidote” doken ze zo de opnamestudio in met Nederlander Benny Sings en de Australiërs van Winston Surfshirt.

It’s funky! “The Antidote” is zonder meer een van de verrassendste singles die de twee Antwerpenaren tot op heden hebben weten creëren. De gekke geluidjes vallen meteen op en daar zullen vooral ook Benny Sings en Winston Surfshirt iets mee te maken hebben. Ondanks de vele instrumenten en klanken is het nummer niet plat geproducet, maar eerder heel organisch en frivool. Jay Walker en Willem Ardui laten zich andermaal van hun beste kant horen en ook Winston Surfshirt haalt zijn soulvolle en herkenbare stem perfect naar boven. Het is een samenwerking waarin iedereen zijn gepaste rol opneemt en elkaar goed aanvult, wat “The Antidote” net zo leuk maakt!

Op dinsdag 3 december speelt blackwave. in de Ancienne Belgique te Brussel.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief