Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alice Boman – “Everybody Hurts”

© Märta Thisner

Alice Boman wist ons in het verleden al meerdere keren diep te ontroeren met haar muziek, want de Zweedse artieste beschikt over hetzelfde talent als andere Scandinavische heldinnen zoals Agnes Obel of Susanne Sundfør. Ondanks dat Boman al van 2013 bezig is met muziek, was het lang wachten op een eerste album. Dat wachten is nu bijna over.

“Everybody Hurts” is de laatste release voor vrijdag Boman’s eerste album Dream On zal verschijnen. Ook deze keer weet de Zweedse zangeres ons helemaal ondersteboven te krijgen met haar zachte, symfonische geluiden met folk- en indie-invloeden. “Everybody Hurts” is een wondermooi nummer dat je traanklieren aantast en even op de proef stelt. Om een traantje van weg te pinken.

Op vrijdag 21 februari staat Alice Boman in de Botanique. Tickets zijn reeds te koop en zijn te verkrijgen voor slechts 10 euro.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1489 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alice Boman - "Wake Me Up"

In februari stond Alice Boman nog in de kleine Witloof Bar in de Brusselse Botanique met haar minimalistische dreampop. Ze schreef “Wake…
LiveRecensies

Alice Boman @ Botanique (Witloof Bar): Schoonheid in eenvoud

Schoonheid in eenvoud. Zo kan je de muziek van de Zweedse Alice Boman omschrijven. Al sinds 2013 brengt ze af en toe…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #19

Er verschijnen doorheen het jaar zoveel albums dat het heel moeilijk is om alles een volledige recensie te geven. Daarom vonden we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.