Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alice Boman – “Everybody Hurts”

© Märta Thisner

Alice Boman wist ons in het verleden al meerdere keren diep te ontroeren met haar muziek, want de Zweedse artieste beschikt over hetzelfde talent als andere Scandinavische heldinnen zoals Agnes Obel of Susanne Sundfør. Ondanks dat Boman al van 2013 bezig is met muziek, was het lang wachten op een eerste album. Dat wachten is nu bijna over.

“Everybody Hurts” is de laatste release voor vrijdag Boman’s eerste album Dream On zal verschijnen. Ook deze keer weet de Zweedse zangeres ons helemaal ondersteboven te krijgen met haar zachte, symfonische geluiden met folk- en indie-invloeden. “Everybody Hurts” is een wondermooi nummer dat je traanklieren aantast en even op de proef stelt. Om een traantje van weg te pinken.

Op vrijdag 21 februari staat Alice Boman in de Botanique. Tickets zijn reeds te koop en zijn te verkrijgen voor slechts 10 euro.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief