Muzieknieuwtjes

Dansende Beren bestaat vijf jaar op 1 februari en viert dat in BarBroos!

Op 1 februari zijn we met Dansende Beren exact vijf jaar bezig, en als dat geen reden is om te feesten, dan mogen we dat nooit meer doen. In onze vaste uitvalsbasis in Gent serveren we opnieuw drie bands waarvan wij denken dat ze het binnenkort wel eens zouden kunnen gaan maken. Als je weet dat je in het verleden al Portland, Black Leather Jacket, Mooneye en Peuk op zo’n feestje kon zien, dan weet je dat het goed wordt.

Voor 1 februari hebben we alweer gekozen voor een extreem diverse line-up. Het begint met een nagelnieuw project dat zijn eerste show ooit speelt op ons feest onder de naam Lisette. Het is de nieuwe naam van het project Simon & The Stoners en zou binnen de kortste keren wel eens kunnen doorbreken. Daarnaast is er ook alweer een Nieuwe Lichting-finalist present met Rian Snoeks. Hij won ook Sound Track en op basis van die performance hadden we hem al vastgelegd nog voor hij finalist van De Nieuwe Lichting werd. De zestienjarige rapper is een van de grootste beloftes in België door zijn poëtische teksten en strakke flow. Als derde naam kozen we voor een lokale band die vorig jaar zijn eerste ep uitbracht. HYPER! heeft alvast beloofd om niets te laten rechtstaan in BarBroos en dus zullen ze knallen zoals nooit tevoren.

Uiteraard wordt dit alles afgesloten met een heuse Dansende Beren dj-set waarbij alle classics van vroeger en nu in het alternatieve en tijdloze genre passeren, heel breed dus en daar staan wij dan ook voor. Kom gerust af, we beginnen vroeg en eindigen laat en dit alles is zoals gewoonlijk volledig gratis!

Zet je aanwezig op ons Facebook-event.14 januari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief