Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single High Hi – “Daggers”

Ze grepen misschien net naast de overwinning in Humo’s Rock Rally 2014, maar toch legde het Leuvense trio High Hi een mooi parcours af. Ze speelden heel wat shows in alle uithoeken van het land en brachten in 2017 hun debuutalbum Hindrance uit, waarmee ze heel wat nieuwe fans voor zich wonnen. Twee jaar later volgt het vervolg, waarvoor onder andere Daan Scheppers achter de knoppen zat. Na twee mooie eerste singles, krijgen we vandaag een derde voorproef van het album dat op 13 maart uitkomt.

“Daggers” is een echte hit in wording en blijft al snel in je hoofd hangen. De nieuwe single sluit voornamelijk aan bij de eerste single “94A9” en heeft zelfs iets weg van Arcade Fire. De positieve geluiden maken je instant gelukkig en we krijgen al snel het gevoel dat High Hi zal schitteren op hun tweede album. De sound is rijper, verfijnder en is bovenal hitgevoelig zonder dat er aan eigenheid ingeboet wordt.

High Hi speelt op 2 april in de AB Club. Tickets voor de release show zijn reeds te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

13 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief