Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Conan Gray – “The Story”

De afgelopen maanden is er met Conan Gray een nieuw tieneridool opgestaan. De jonge Amerikaan verdiende al zijn strepen door in het voorprogramma te staan van het populaire Panic! At The Disco en lijkt in 2020 helemaal door te gaan breken. De jongeman is het nieuwe jaar alvast goed begonnen, want vorige week beloonden we hem al met een plaats tussen onze ‘Grote Beren Van Morgen‘ en vandaag maakte hij met Kid Krow de naam van zijn debuutalbum bekend. Geen twee zonder drie, want aan het albumnieuws hing Gray met “The Story” een nieuwe single vast. Het nummer klinkt alvast veelbelovend en doet ons uitkijken naar het album.

Op “The Story” vertelt Conan letterlijk een verhaaltje over tienerliefde tussen holebi’s, hetero’s en nog zoveel meer, maar het nummer gaat vooral over hoe de wereld met die liefde omgaat. Conan uit zijn ontevredenheid, maar houdt de moed erin dat de maatschappij op een dag zal veranderen. Het verhaal geeft meteen een emotionele touch aan de single en de akoestische gitaar, die de hoge stem van de jongeman mooi in evenwicht houdt, maakt die rustgevende sfeer helemaal compleet. Tegen het einde komt er nog een drum bij en wordt de gitaar iets heviger, waardoor het nummer iets folkachtig krijgt. Op “The Story” doet Conan Gray wat hij moet doen om de hedendaagse jeugd achter zich te krijgen; zijn ongenoegen uiten over de wereld op een rakende – en licht depressieve – manier. Dat kan alvast tellen als voorproefje voor zijn debuutplaat.

Het debuutalbum Kid Krow verschijnt op 20 maart.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2110 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Conan Gray – Found Heaven (★★½): Teleurstellende gedaanteverwisseling

Van het internet heeft Conan Gray intussen een van zijn beste vrienden gemaakt. Een groot deel van zijn bekendheid heeft de singer-songwriter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Alley Rose"

Conan Gray wist eerder dit jaar een positieve indruk op ons te laten met “Lonely Dancers” en de new wave invloeden erin….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Conan Gray - "Lonely Dancers"

Na drie eerdere singles kondigde de Amerikaanse zanger Conan Gray eindelijk een nieuw album aan. Deze wordt nu ondersteund door nog een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.