Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Wants – “The Motor”

© Madison Carroll

Een aantal jaren heeft het drietal The Wants uit Brooklyn de tijd genomen om aan hun muziek te werken, maar in de herfst van 2019 konden we dan toch eindelijk horen wat ze al een tijdje aan het bekokstoven waren. Twee van de drie leden hebben de afgelopen twee jaar ook al hun strepen verdiend met de band BODEGA, maar nu hebben ze eventjes de tijd om met The Wants helemaal vol gas te kunnen gaan. Op 13 maart mogen we ons immers al verheugen op debuutplaat Container en die zou het zomaar eens heel hoog kunnen schoppen in de eindjaarslijsten. De twee nummers die ze de afgelopen maanden de wereld instuurden, konden ons al bekoren en met “The Motor” doen ze er nu zelfs nog een schepje bovenop.

Op “The Motor” legt The Wants meer de focus op het instrumentele en de opbouw van het nummer. Het resultaat klinkt dan ook buitengewoon straf. De gitaren, de soepele bas en de synths fusioneren samen tot iets onheilspellend, dat dankzij de strakke drums nog beklemmender en intenser gemaakt wordt. Er wordt amper gezongen door Madison en Heather, maar de weinige zinnen zorgen wel voor extra spanning. De spanningsboog raakt meer en meer gespannen naarmate “The Motor” vordert. Met een fenomenaal einde krijgen we een ontlading van jewelste voorgeschoteld waar we maar niet genoeg van kunnen krijgen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek onze Spotify.

1570 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
LiveRecensies

BODEGA @ Trix (Bar): Eclectische eenvoud troef

Door verstomming worden we acuut geslagen bij het binnentreden van de Trix. Amper veertig man staat er te wachten op een van…
AlbumsFeatured albumsRecensies

BODEGA - Broken Euipment (★★★): Straffe nummers in een zee van slappe koffie

BODEGA draait al een tijdje mee in het garagerockwereldje – vier jaar om precies te zijn – maar loste in al die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single BODEGA - "Statuette on the Console"

Nieuwe muziek van BODEGA mag eigenlijk nooit onopgemerkt voorbij gaan. Als dat toch dreigt te gebeuren, zal de band er alles aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.