Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Orielles – “Space Samba (Disco Volador Theme)”

Een tweede album maken is altijd iets moeilijker dan dat eerste, maar het lijkt erop dat The Orielles net veel meer plezier beleefden aan die tweede plaat. Op 28 februari komt die eraan, en daaruit kregen we vorig jaar al het fijne “Come Down On Jupiter” te horen. Nu komt de band met het tot de verbeelding sprekende “Space Samba (Disco Volador Theme)”, een catchy nummertje.

Exact vijf minuten duurt het liedje, en je zal van begin tot eind de ziel uit je lichaam dansen. Met een lo-fi gitaartje steekt de song van wal, maar eens de groovy bongo’s zich doorheen de song mengen, merk je dat de band hier vooral op de dansbenen mikt. De zachte vocals in combinatie met het heerlijk aanstekelijke melodische sfeertje kan niet anders dan binnenkomen. Je krijgt spontaan een zomers gevoel en wordt helemaal opgewekt van de energie die de band tentoonspreidt. Disco, psych en lo-fi gaan hand in hand op deze speelse song, meer van dat!

6 januari 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief