Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LAUV – “Changes”

De Amerikaanse zanger Lauv vertelde ons meer dan twee jaar geleden in een interview: ‘Laten we zeggen dat ik een groter masterplan heb. Dat is zich nu aan het ontwikkelen. Of het een album zal zijn, kan ik nog niet zeggen. Maar het zullen niet gewoon singles blijven.’, en zo geschiedde. Zijn langverwachte debuutalbum How I’m Feeling komt na een beetje vertraging in de lente uit. Een eerste voorsmaak kregen we in de herfst in een uitverkochte AB, waar we door de muzikant en zanger mateloos overtuigd werden.

2020 is voor Lauv het jaar van de verandering en zo voelde hij zich geïnspireerd om daar een nummer over te schrijven. “Changes” is een weemoedig electropop nummer dat perfect bij de andere uitgebrachte singles van How I’m Feeling past. In de tekst heeft Lauv het over zijn paniekaanvallen en weet hij zich kwetsbaar op te stellen door zijn emoties in woorden om te zetten. Iets waar zijn jonge fans van zullen houden en ook wij appreciëren “Changes”.

Lauv’s debuutalbum How I’m Feeling komt uit op 6 maart 2020.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1209 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv - "2021"

Lauv heeft wellicht enkele goede voornemens voor het nieuwe jaar, waartoe ook het maken van nieuwe muziek gerekend kan worden. Eigenlijk zou…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv & Conan Gray - "Fake"

Met Lauv en Conan Gray hebben twee van de grootste doorbraken van de afgelopen paar jaar de handen in elkaar geslagen. Terwijl…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding & Lauv - "Slow Grenade"

Ellie Goulding klimt stilaan toch terug naar boven in onze muziekwereld. Na een pauze en minder geïnteresseerd publiek, maakt ze een comeback….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.