Muzieknieuwtjes

30,000 Monkies en MEDS vervolledigen onze Pinguin showcase tijdens Eurosonic 2020!

Zowat elke grote artiest heeft zijn eerste stappen op het wereldberoemde showcasefestival Eurosonic in Groningen gemaakt en ook de volgende editie belooft weer heel wat opkomend talent in de spotlight te zetten. Nadat we zelf een showcase festival lanceerden in September, werden we door onze vrienden van Pinguin Radio gevraagd om een avond een podium te hosten op hun stage tijdens het grootste showcasefestival van Europa. Op woensdag 15 januari 2020 kapen we de Arcade Stage in de Drie Gezusters en krijgen vier beloftevolle Belgische acts de kans zich voor te stellen aan een internationaal publiek. Onze eerste twee namen PINGPONGCLUB en Pink Room maakten we reeds bekend en vandaag voegen we daar met plezier 30,000 Monkies en MEDS aan toe.

30,000 Monkies zal Groningen doen daveren met hun excentrieke noiserock, waarmee ze al aardig wat festivals afschuimden. Wij zijn in ieder geval ook fan van de stevige sound van de Leuvens/Beringse formatie. Met hun nieuwe lp Are Forever zullen ze spannend materiaal hebben om live voor te stellen en ook nieuwe nummers krijg je in de Arcade te horen. MEDS is dan weer de toekomstige leading lady van de Belgische urban, want met haar unieke stemgeluid heeft ze al aardig wat fans weten te verzamelen. Na shows op o.a. Suikerrock en als voorprogramma van Tsar B, is nu Groningen aan de beurt waar ze met haar nummers hoopt uit te pakken en dat met zekerheid zal doen. Als dj voorziet ze ook Dyce, beter wordt het zowaar niet. Met de twee nieuwe bevestigingen is onze line-up rond en geven we vier spannende Belgische acts een mooie podiumkans.

Hou dus alvast 15 januari tussen 20u en 24u vrij om deze bands te kunnen spotten op de Arcade Stage van De Drie Gezusters. Niet te missen dus! En geraak je niet in Groningen? In februari organiseren we opnieuw een gloednieuw Dansende Beren Feest!

Meer info via deze link en deze link.

1363 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
InterviewsNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meds - "Hoog" + Interview

MEDS, ook wel de initialen van Mélanie De Saedeleer, vormt al even het medicijn tegen onze muziekloze momenten. Al sinds 2018 stuurt…
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Joeri Chipsvingers: ‘Ik kweel, ik schreeuw, ik toeter, ik pomp’

Michiel De Naegel maakt muziek die amok, chaos en heisa uitstraalt. Vandaag brengt hij ons onder label FONS een bombastisch werk met…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MEDS - "Addicted"

De Leuvense zangeres MEDS is vastberaden om van 2020 haar grote jaar te maken. Nadat ze in 2019 o.a. op het hoofdpodium…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.