FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Eerste namen Absolutely Free Festival: Porridge Radio, King Hannah, Protomartyr en meer!

© CPU – Joost Van Hoey

Nu de festivalzomer alsmaar nadrukkelijker voor de deur staat, kan ook Absolutely Free Festival in Genk niet achterblijven. Het tweedaagse festival in de schaduw van de C-Mine-site heeft zich doorheen de jaren, zoals de naam al deed vermoeden, geprofileerd als een van de meest toonaangevende gratis festivals op Belgisch grondgebied; een titel die de organisatie zich ook voor komende editie weer alle eer aandoet. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus kan je namelijk wederom genieten van een reeks sterke namen uit het binnen- en buitenland, want zo heeft AFF met Porridge Radio, King Hannah, Protmartyr en Beak> een best wel indrukwekkende bovenkant van de affiche, maar ook iets lager valt er heel wat moois te rapen. Zo komen van eigen bodem Lander & Adriaan, Avalanche Kaito, Mayorga, Ada Oda, Movulango, Ão, 30.000 Monkies, The Christian Club, Novgrod en STEVE langs, terwijl op internationaal vlak Deadletter, Personal Trainer, Horse Lords, Lambrini Girls, Fat Dog en Elephant de line-up verder inkleuren. Er staan dus wederom enkele mooie namen op de affiche van Absolutely Free Festival.

Het tweedaagse festival gaat door op vrijdag 4 en zaterdag 5 augustus op de C-Mine-site in Genk. Voor meer info kan je terecht op de website van Absolutely Free Festival.

2150 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Up Next @ Kavka Oudaan: In stijgende lijn

Voor het eerst organiseerde Kavka Oudaan Up Next, een avond waarop het nationaal en internationaal opkomend talent in de kijker wil zetten….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Backyard Festival vult zijn affiche verder aan met o.a. Iguana Death Cult en POM

Nu de dagen steeds warmer worden, drogen de festivalaankondigingen langzaam maar zeker op. Gelukkig staat de put nog niet volledig droog en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single STEVE - "Burst"

Ironisch genoeg draagt niemand in STEVE daadwerkelijk de naam Steve. Het trio, bestaande uit Daan Claes (zang, bas, synths), Leonard Langbeen (gitaar)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.