Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Lil Uzi Vert – “Futsal Shuffle 2020”

Lil Uzi Vert is een van de excentriekste hiphoppers op deze planeet en een zeer populaire daarbovenop. Het is wel al enige tijd geleden dat de Amerikaan nog eens met nieuwe muziek kwam, maar onlangs lekten er enkele flarden van diens nieuwe album. Lil Uzi Vert heeft naast een heel eigen sound ook een heel eigenzinnige kledingstijl, waarmee hij toch ook vaak onder de aandacht komt. Deze zomer was Lil Uzi Vert trouwens een van de headliners van Les Ardentes, maar gaf dan toch verstek als afsluiter. De afgelopen weken maakte hij zijn miljoenen Instagramvolgers al warm voor zijn nieuwe single aan de hand van een challenge en nu ziet “Futsal Shuffle 2020” ook het levenslicht op alle streamingsplatformen.

Lil Uzi Vert is er niet vies van om nieuwe invloeden in zijn muziek te steken en dat merken we duidelijk aan zijn EDM-geïnspireerde beat. Het is wat wennen in het begin, maar na enkele luisterbeurten zijn we al gauw mee. Het beste en sterkste punt aan Lil Uzi’s muziek blijft echter zijn ontembare flow en dat is op “Futsal Freestyle 2020” niet anders. Leuk weetje: in het nummer gebruikt hij samples van Tyler, The Creator en Nardwuar, wat het geheel een humoristisch kantje geeft. Na dit nummer hopen we des te meer dat Eternal Atake weldra toch nog verschijnt!

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1287 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Future & Lil Uzi Vert - Pluto x Baby Pluto (★★½): Gemiste kans

2020 was, om het zacht uit te drukken, een niet zo aangenaam jaar. Lil Uzi Vert en Future lijken zich daar alleszins…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Lil Uzi Vert & Future - "Patek" & "Over Your Head"

Lil Uzi Vert en Future Hendrix zitten tijdens de coronaperiode allesbehalve stil. Uzi bracht eerder dit jaar nog zijn langverwachte album, Eternal…
AlbumsRecensies

Future - High Off Life (★★½): Weinig nieuws

Future Hendrix is een van de meest succesvolle hiphopartiesten van het laatste decennium. Het is tegenwoordig een zekerheid dat hij jaarlijks een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.