Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Yumi Zouma – “Right Track / Wrong Man”

Muzikanten uit Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk vormen samen het exotische Yumi Zouma. Het doorsturen van bestanden kan blijkbaar volstaan om warme en dromerige liedjes samen te stellen; daar is deze band een zeer goed bewijs van. Met “Bruise” kregen we in mei van dit jaar een leuk nummer te horen om de eerste lentevreugde te vieren en eindelijk komt Yumi Zouma ons weer verwarmen. Deze keer doen ze dat met”Right Track / Wrong Man”, een nummer met krak dezelfde insteek en krak dezelfde gelukzalige danseffecten.

“Right Track / Wrong Man” is een nummer dat enorm veel gelijkenissen vertoont met voorganger “Bruise”. Die was enorm vernieuwend omwille van de onverwachtse aanwezigheid van beats. Zo brachten ze ons op een andere manier aan het zweven en dansen, en ook op deze nieuwe single zet hun typische, vrolijke elektropopvibe aan tot een zorgeloos feestje. Daar kan niemand iets op tegen hebben, maar wel valt op dat de strofe op verschillende niveaus bijna dezelfde is als in “Bruise”. Hoe dan ook, met “Right Track / Wrong Man” zit Yumi Zouma alleszins op het juiste spoor. De sfeer zit zo goed als maar kan en dat kan ook al tellen.

Facebook

10 december 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief