Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kawala – “Wash Away The Wild”

In 2018 leerden we Kawala kennen met hun debuutep D.I.L.Y.D (uit te spreken als Do It Like You Do). Op korte tijd groeide het Britse duo uit tot een volwaardige band met vijf leden. Met het nummer “Wash Away The Wild” brengen ze een derde voorsmaakje van hun nieuwste ep Kawala. Wanneer ze deze helemaal gaan uitbrengen, is nog onduidelijk.

Op “Wash Away The Wild” is het duidelijk dat ze hun muzikale inspiratie hebben gehaald bij groepen als Local Natives en Half Moon Run. In tegenstelling tot hun voorgaande songs is hier de vrolijke uptempo sfeer weggelaten. Toch blijft hun typische sound aanwezig en is “Wash Away The Wild” een uitstekende indiefolk song die al eens graag in ons hoofd blijft hangen. We zijn alvast benieuwd naar wat ze ons nog meer te bieden hebben.

Facebook / Instagram / Website

7 december 2019

About Author

Katrijn Vermoesen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief