Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LYNA – “Daddy”

Foto: Raia-Maria Laura

De 21-jarige LYNA is een Belgische zangeres met Marokkaanse roots, die dit jaar aan haar doorbraak toe is. Net voor de zomer loste ze haar allereerste ep Gemini, waarop ook haar geslaagde single “Take It” te vinden is. Vorige maand stond het jonge talent al in het voorprogramma van de Finse energiebom ALMA, maar het zou ons niet verwonderen moest ze zelf snel zalen uitverkopen met haar heerlijke r&b.

“Daddy” is de tweede single van haar tweede ep en is de opvolger van “Booty”. Op dat nummer gaf ze al aardig van jetje en ging ze iets meer de rapkanten op, wat haar goed af ging. Ook op “Daddy” blijven we in dezelfde vibe hangen en krijgen we coole vocals op duistere beats. Het resultaat mag er zeker zijn en ook de clip is het beste bewijs waarom we er alle vertrouwen in hebben dat de scene haar snel zal ontdekken.

Haar tweede ep Lemon Haze verschijnt op 29 november.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1211 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Cardin - "Daddy"

De Canadese zangeres Charlotte Cardin mag al sinds 2016 een steeds groter wordend aantal fans achter zich scharen. In 2012 nam ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Budget Trash - "Daddy"

Wie Budget Trash zegt, zegt opwindende garage-psych-surf-psych-pop. Origineel uit West-Vlaanderen, maar met een geluid dat moeiteloos de grenzen richting het internationale oversteekt….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Coldplay - "Daddy" & "Champion Of The World"

Aanstaande vrijdag is het zover. Dan komt het achtste album van Coldplay uit en het is een dubbelalbum geworden. De Britten hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.