Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lyna – “Take It”

© Raia-Maria Laura

De 21-jarige Belgische zangeres LYNA ontdekte haar grote liefde voor muziek door de Amerikaanse r&b-legende Brandy. Intussen is ze nu al zelf een tijdje bezig met het uitbrengen van haar eigen nummers, en heeft ze al een mooie sommetje aan Spotifystreams weten te verzamelen. Na vijf singlereleases brengt ze volgende week haar eerste volwaardige ep uit, die haar carrière een boost moet geven.

Met haar nieuwe single “Take It” omarmt ze r&b, pop en ook haar marokkaanse roots, die door kleine oosterse invloeden worden onderstreept. De start mist ze alles behalve en ze doet ons er vocaal wat aan de Londense zangeres Kara Marni denken. Vanaf het refrein krijgen we dan een beat bovenop de goed gestructureerde melodie, waardoor we een echte r&b-vibe krijgen, die in de tweede verse zelfs in een kleine rapbeurt uitmondt. De clip van de single werd overigens geregisseerd door de Belgische Raia-Maria Laura, die de tourfotograaf van Russ is. Jonge creatieve breinen die elkaar steunen, dat zorgt toch wel altijd voor vuurwerk.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1249 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single LYNA - "Daddy"

De 21-jarige LYNA is een Belgische zangeres met Marokkaanse roots, die dit jaar aan haar doorbraak toe is. Net voor de zomer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.