Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single HAIM – “Hallelujah”

Veel kinderen maken wel eens samen met hun broer of zus muziek in de garage of in de living. Met Nieuwjaar treden ze dan op voor de hele familie en uiteraard vindt iedereen het geweldig. Maar zo nu en dan blijven die broers en/of zussen verder spelen en weten ze succes te boeken. HAIM is zo een voorbeeld. De drie zussen brachten in 2013 Days Are Gone uit en in 2017 volgde er een tweede album Something To Tell You. Afgelopen zomer kwam HAIM terug met het zwoele “Summer Girl“, waarop de dames vergezeld worden door een saxofoon. “Now I’m In It” was dan weer een opvallend poppy nummer, maar wist ons ook te bekoren. Ondertussen bracht Charli XCX haar langverwachte derde album Charli uit en daarop was HAIM te horen tijdens “Warm“.

Veel HAIM-nummers toveren meteen een glimlach op ons gezicht, doordat de zusjes vrolijkheid uitstralen via hun muziek – maar deze keer is het anders. Op “Hallelujah” wordt er onder andere gezongen over de dood. Nadat haar beste vriendin verongelukte, vond Alana Haim troost bij vrienden en familie, maar de gebeurtenis veranderde haar leven. De persoonlijke tekst gaat gepaard met rustige begeleiding op gitaar, en de violen zorgen voor een hemels element. “Hallelujah” is een stuk rustiger dan we gewoon zijn van HAIM, maar het is wel een schoon nummertje.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

18 november 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief