Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM – “Hallelujah”

Veel kinderen maken wel eens samen met hun broer of zus muziek in de garage of in de living. Met Nieuwjaar treden ze dan op voor de hele familie en uiteraard vindt iedereen het geweldig. Maar zo nu en dan blijven die broers en/of zussen verder spelen en weten ze succes te boeken. HAIM is zo een voorbeeld. De drie zussen brachten in 2013 Days Are Gone uit en in 2017 volgde er een tweede album Something To Tell You. Afgelopen zomer kwam HAIM terug met het zwoele “Summer Girl“, waarop de dames vergezeld worden door een saxofoon. “Now I’m In It” was dan weer een opvallend poppy nummer, maar wist ons ook te bekoren. Ondertussen bracht Charli XCX haar langverwachte derde album Charli uit en daarop was HAIM te horen tijdens “Warm“.

Veel HAIM-nummers toveren meteen een glimlach op ons gezicht, doordat de zusjes vrolijkheid uitstralen via hun muziek – maar deze keer is het anders. Op “Hallelujah” wordt er onder andere gezongen over de dood. Nadat haar beste vriendin verongelukte, vond Alana Haim troost bij vrienden en familie, maar de gebeurtenis veranderde haar leven. De persoonlijke tekst gaat gepaard met rustige begeleiding op gitaar, en de violen zorgen voor een hemels element. “Hallelujah” is een stuk rustiger dan we gewoon zijn van HAIM, maar het is wel een schoon nummertje.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1197 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAIM - "Home"

De eerste reacties op de Barbie-film zijn alvast goed tot uitstekend, maar wij bekijken nog steeds liever de muzikale kant van de zaken….
InstagramLiveRecensies

Down The Rabbit Hole 2022 (Festivaldag 1): Een liefdevol en muzikaal weerzien

De festivalzomer is in volle gang en Down The Rabbit Hole is eindelijk begonnen. Na een regenachtige avond ging het festival vrijdag…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 1): Uitgeregend, maar niet uitgeteld

Het gras van de Werchterse weide was twee zomers lang groener dan ooit, maar gisteren mocht ze eindelijk weer overrompeld worden door…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.