Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single High Tropics – “Changes”

De band High Tropics zou wel eens mee verantwoordelijk kunnen zijn voor de klimaatopwarming, want zoals hun naam al suggereert, zorgen ze met iedere nieuwe single voor een hittegolfje. De mannen uit Queensland in Australië brachten al verschillende exemplaren uit, maar van een debuutplaat is er vooralsnog nog geen sprake. Wie weet brengt nieuwe single “Changes” daar verandering in, maar met deze portie zon en bijhorende vitamine D kunnen wij er in ieder geval weer eventjes tegenaan.

Het is de frontman die de show steelt in het begin van “Changes”. Met zijn aparte en scherpe stem geeft hij nog niet te veel prijs van de zomerse sfeer van de rest van het nummer, maar erg lang houdt hij dat niet vol. Al gauw valt de band in en wanneer de prechorus dan begint, is het moment aangebroken om de zonnecrème weer tevoorschijn te halen. Het is allemaal heel opbeurend en breezy, zonder veel pretentie en eigenlijk ook zonder variatie. High Tropics herhaalt en herhaalt de melodieën tot we helemaal geïndoctrineerd zijn en het refrein meeschreeuwen alsof het onze levensleuze is. Plezierig dingetje waar je verder niet al te veel van hoeft te verwachten, en soms moet het ook niet meer zijn.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

16 november 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief