Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauv & Lany – “Mean It”

© CPU – Fleur De Backer

Nog maar net stond de popster Lauv in een uitverkochte Ancienne Belgique, waar hij met een grote visuele show zijn aankomende nieuwe album how i’m feeling kwam voorstellen. Inmiddels hebben we al zes nummers van zijn langverwachte plaat te horen gekregen, maar vandaag krijgen we er een zevende bij. Daarvoor kreeg hij de hulp van Lany, de populaire band rond Paul Klein.

“Mean It” is een sterke samenwerking, aangezien het nummer perfect in het repertoire van zowel Lany als Lauv past. Het liedje handelt over een situatie in een relatie wanneer het niet zo rooskleurig is en het even serieus tegen zit, maar door de hoopvolle sound worden we niet al te weemoedig. De twee beste vrienden hebben dus een kanjer van een song gemaakt, die we met zekerheid nog een paar keer gaan opzetten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lauv @ La Madeleine: Veilige popshow

Je hebt van die artiesten die het succes van hun doorbraaksingle niet meer kunnen evenaren en Lauv is daar zo’n voorbeeld van….
AlbumsRecensies

LANY - a beautiful blur (★): Wanhopige poging tot relevantie

De Amerikaanse synthpopband LANY evolueerde een tijdje geleden naar een duo, maar verder blijft de rode draad behouden. Met bitterzoete liedjes over…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LANY - "XXL"

Het Amerikaanse synthpopduo LANY doet dit najaar een nieuwe poging om een succesvol album de wereld in sturen. Dat klinkt nogal hopeloos,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.