Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Lauv & Lany – “Mean It”

© CPU – Fleur De Backer

Nog maar net stond de popster Lauv in een uitverkochte Ancienne Belgique, waar hij met een grote visuele show zijn aankomende nieuwe album how i’m feeling kwam voorstellen. Inmiddels hebben we al zes nummers van zijn langverwachte plaat te horen gekregen, maar vandaag krijgen we er een zevende bij. Daarvoor kreeg hij de hulp van Lany, de populaire band rond Paul Klein.

“Mean It” is een sterke samenwerking, aangezien het nummer perfect in het repertoire van zowel Lany als Lauv past. Het liedje handelt over een situatie in een relatie wanneer het niet zo rooskleurig is en het even serieus tegen zit, maar door de hoopvolle sound worden we niet al te weemoedig. De twee beste vrienden hebben dus een kanjer van een song gemaakt, die we met zekerheid nog een paar keer gaan opzetten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

14 november 2019

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief