Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello, YUNGBLUD & blackbear – “Tongue Tied”


Alles wat Marshmello aanraakt, verandert in één groot feest. De Amerikaanse dj heeft al tonnen hits gescoord en weet daarvoor altijd met bekende, relevante artiesten samen te werken. Wie is er het afgelopen jaar dan ook relevanter geweest dan Yungblud? De Britse energiebom bracht enkele weken geleden nog zijn nieuwe ep the underrated youth uit en stelde die twee keer voor in een stampvolle AB. Een andere bekende naam die we ook terughoren op “Tongue Tied” is backbear. De Amerikaanse rapper is immens populair bij de jeugd en heeft met “Idfc” en “do re mi” al een pak hits op de teller staan. De drie zijn nu dus samen de studio in gedoken en het resultaat werd een dikke radiohit.

“Tongue Tied” klinkt op het eerste gehoor als een gewone Yungblud-single, maar geleidelijk aan komen de beats van Marshmello erdoor. In de refreinen krijgen we dan een sterk bewerkt gitaartje dat vooral heel aanstekelijk werkt. Even later krijgt blackbear de kans om zich van z’n beste kant te laten zien. De Amerikaan rapt een stukje en zingt – zoals dat tegenwoordig gaat in popnummers – het nummer verder mee met Yungblud. “Tongue Tied” werd precies wat we konden verwachten van een samenwerking tussen de drie heren. Een poppy nummer, dat zonder echt te ontploffen sowieso grijsgedraaid zal worden op de radio.

Marshmello: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Yungblud: Facebook / Instagram / Twitter / Website

blackbear: Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2042 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YUNGBLUD - "When We Die (Can We Still Get High?)" (feat. Lil Yachty)

YUNGBLUD is er niet vreemd van om muzikale werelden met elkaar te laten botsen. Als een soms wel onnavolgbare Britse stuiterbal wist…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello & venbee - "No Man's Land"

Marshmello stond een tijdje lang aan de top van de EDM-industrie, maar die periode durven we nu wel voorzichtig vergane glorie te…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.