Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single MIRRANDA – “Sand Head”

Om alle onduidelijkheden de wereld uit te helpen: MIRRANDA is een Belgische band zonder Mirranda’s. Pieter-Jan Van Den Troost en Pieter Schrevens slaan sinds kort de handen in elkaar na elk een soloweg afgelegd te hebben. Met “Outer Space” kwam dit jaar hun debuutsingle uit, en vooral op vlak van gelukzaligheid had dat nummer iets bovenaards over zich. MIRRANDA beschikt namelijk over een opbeurende retroklank, die de dagelijks aanbevolen hoeveelheid serotonine aan zijn laars lapt. Op 3 december zal het duo ons hiermee overladen op hun allereerste ep met de titel Total Bonjour. Leadsingle “Sand Head” kan je vandaag bij ons al in première ontdekken!

Ook “Sand Head” klinkt weer vrolijk genoeg om ervoor te zorgen dat onze dag nu al niet meer stuk kan. Net zoals op hun debuutsingle zorgen vele uitgesponnen synthklanken en een typische popbas ervoor dat we geteleporteerd worden richting het verleden. Op weg naar een tijd waarin verliefdheid klaarblijkelijk evenveel perikelen met zich mee kon brengen. MIRRANDA zingt dan ook over een liefde die ze vermijden door uit te voeren wat titel “Sand Head” suggereert: kop in’t zand, gevoelens slash kopzorgen negeren en de dag doorkomen met een geveinsde glimlach. Hiermee brengt het duo echter het tegendeel bij ons teweeg. Een glimlach kan niet onderdrukt worden door hun sympathieke, synthgerichte en aanstekelijke ode aan het omgaan met ldvd.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

MIRRANDA - Total Bonjour (★★★): Toegankelijke retropop met karakter

MIRRANDA werd opgericht na een avondje stappen door Pieter-Jan Van Den Troost (Willow) en Pieter Schrevens (Five Days). Beiden sprokkelden ze al…
LiveRecensies

Mirranda @ BarBroos: Overspoeld door vrolijkheid

De vrolijkheid van Two Door Cinema Club en hier en daar het geluid van Gus Dapperton en Mac DeMarco: dat is Mirranda…
MuzieknieuwtjesUitgelicht

Record Store Day 2019: RSD volgens artiesten & muziekindustrie

Overmorgen is het Record Store Day en wij zijn lang niet de enigen die daar enthousiast over zijn. Bij verschillende artiesten, platenzaken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.