Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Swing – “N”

Swing is een van de drie leden van het  L’Or Du Commun, maar gaat ook solo zijn eigen weg op. De Brusselaar bracht in 2018 zijn eerste project Marabot uit waarop samenwerkingen met Blu Samu te vinden waren. De focus werd echter al snel weer op het nieuwe album SAPIENS van L’Or Du Commun gelegd waarbij ook een grote tour door Frankrijk, Zwitserland en België hoorde. Vorig jaar werd Swing uitgenodigd door het YouTube-kanaal COLORS om er zijn eigen nummer “Canopée” te brengen met honderduizenden streams ten gevolge. Zijn tweede project staat nu in de pijpleiding en daarvan is “N” een eerste pakkende nummer geworden.

Swing gaat in zijn eigen muziek iets dieper en dat voelen we ook in elke seconde die “N” telt. Het nummer gaat over racisme tegenover zwarten in ons land en hoe onzeker het veel mensen maakt, een topic dat de laatste tijd meer en meer de nieuwssites domineert. De piano klinkt zwaar en past goed bij de emotie en het gevoel dat Swing in het nummer weet te steken. De videoclip maakt het nummer trouwens nog pakkender en zorgt er zelfs voor dat de haartjes op ons lichaam recht komen te staan. De manier waarop Swing zijn persoonlijkheid in “N” weet te steken is extraordinair en subliem en zorgt ervoor dat het nummer nog lang in ons geheugen gegrift zal staan.

Op dinsdag 18 februari speelt Swing een soloshow in de Ancienne Belgique te Brussel.

Facebook

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1677 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polo & Pan - "From a World to Another" (feat. Jacques)

In 2013 werd de Franse muziekscène versterkt met het duo Polo & Pan. Sindsdien voorzien zij de hele wereld van leuke dansbare…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop (Festivaldag 2): Muziek drijft temperatuur naar ongeziene hoogtes

Een nieuwe dag brak aan in Landgraaf. De nacht was voor velen onrustig geweest door de hitte. Vandaag beloofde niet veel beter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single YellowStraps - "MERCI" (feat. Roméo Elvis & Swing)

Vorige maand liet YellowStraps weten dat hij bezig is aan een nieuw album. Dit moet de opvolger worden van het Yellockdown Project…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.