Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Omar Apollo – “Frío”

Omar Apollo is een jonge muzikant uit Indiana die zijn passie voor lo-fi hiphop niet onder stoelen of banken steekt. Eerder dit jaar kwam zijn tweede ep Friends uit, die heerlijk groovy en lichtjes retro aandoend klinkt en hem gegarandeerd een heleboel extra friends opleverde. Nu komt daar al een aanvulling op met nieuwe single “Frío”.

Op “Frío” springt Omar Apollo mee op de reggaetontrein. Zijn wazige tonen worden hier aangevuld met die typische beat, wat het nummer een onmiskenbaar exotisch kantje geeft. Aanvankelijk is het wennen, want hier hadden we ons absoluut niet aan verwacht. Wat ons betreft, hoeft Omar deze richting niet elke keer uit te gaan, maar het biedt wel eens een spannende afwisseling. Zeker omdat op een eigenzinnige manier omgesprongen wordt met het reggaetongenre, wat Omar een zekere flair bezorgt. “Frío” heeft zeker een aardig hoog verleidingsgehalte, maar zijn andere singles overtreffen, zal hiermee niet lukken.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 oktober 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief