Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Ocean – “In My Room”

Met zijn laatste plaat Blonde katapulteerde Frank Ocean zich helemaal naar de top. Gek genoeg is er, voor een rapper van zijn status, bijzonder weinig bekend over hem. Gelukkig staat zijn muziek daarom nóg meer in de schijnwerpers. Twee weken geleden stond daardoor de halve muziekwereld op z’n kop toen de man met “DHL” voor het eerst in een jaar tijd nog eens nieuwe muziek uitbracht. Een totale verrassing dus, net zoals de release van z’n nieuwste “In My Room”.

“In My Room” duurt slechts een goeie twee minuten. Snel overtuigen is dus de boodschap, en gelukkig voor ons doet Frank dat. Met een leuke beat vliegt de man er meteen in. Het nummer heeft iets dromerig, maar past aan de andere kant ook weer helemaal binnen de discografie van de Amerikaan. Als dit nummer samen met “DHL” een voorproefje is van een nieuwe plaat, dan wordt dat ongetwijfeld een geweldig album.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2091 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Runnner - "nye"

In 2021 bracht Runnner zijn debuut Always Repeating uit, een akoestisch plaatje waar af en toe wat geëxperimenteerd werd met productiewerk (op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Q - “Today”

Afgaande op de klok van een falsetstem, had Q Steven Marsden zomaar het liefdeskind van Frank Ocean en Luther Vandross kunnen zijn….
AlbumsFeatured albumsRecensies

ROSALÍA - MOTOMAMI (★★★★): Onvoorspelbaarheid op z'n best

Eind 2018 liet de Spaanse Rosalia Vila Tobella, beter bekend als ROSALÍA, de grondvesten van de gevestigde popmuziek schudden met de release…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.