Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Frank Ocean – “DHL”

Frank Ocean is misschien wel een van de meest geliefde artiesten op deze planeet, maar het is meteen ook een artiest die weinig van zichzelf prijsgeeft. Deze week ontstond er wel heel wat commotie rond een queer partyconcept dat hij lanceerde (Frank Ocean outte zichzelf jaren geleden als gay) en bracht hij een prijzige T-shirt op de markt. Op nieuwe muziek is het altijd wel een tijdje wachten en optreden doet hij evenzeer eerder beperkt. De afgelopen dagen kwamen echter nieuwe geruchten naar boven dat er heel binnenkort nieuwe muziek van de Amerikaan zou verschijnen en nu is het dus zover. In zijn radioshow op Beats One gingen drie nieuwe nummers in première, maar enkel “DHL” werd gereleased.

Twee jaar hebben we moeten wachten op nieuwe muziek van Frank Ocean, maar dat was het helemaal waard. “DHL” is een geniaal nummer waar iedereen op kan wegdromen, maar wie aandachtig luistert kan ook weer een aantal geheimzinnige boodschappen en verwijzingen in de teksten ontdekken. Instrumentaal en muzikaal zit “DHL” ook ijzersterk in mekaar en past het nummer perfect bij zijn vorige oeuvre. Hopelijk komt er binnenkort een nieuw album van Frank Ocean, want we verwachten alleen maar goeds. De hipsters hebben dan immers weer genoeg voer om een tijde zoet te zijn.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

20 oktober 2019

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief