Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples – “Sheet Music – Episode 02”

Iets meer dan twee maanden geleden dropte Vince Staples met “So What?” zijn eerste single van zijn internetshow “The Vince Staples Show”. Niet direct de meest originele naam, wel een leuk concept. Nu krijgen we eindelijk de tweede aflevering voorgeschoteld, met een nummer die op net iets meer dan twee minuten afklokt. “Sheet Music – Episode 02” is wederom een typisch Staples nummer.

Bij deze nieuwe single krijgen we een video waarop Buddy en Ray J te zien zijn. Die laatste is vooral bekend van zijn duet met Kim Kardashian en laat ook in deze video enkele memorabele momenten optekenen. Muzikaal is dit nummer te omschrijven een van Staples’ minst veelzijdige nummers, wel is dit een perfect nummer om rustig op te viben. Voor je het weet is het al afgelopen, wat het gevoel geeft dat er niet al te veel vlees aanhangt.

Zo is een refrein bijna onherkenbaar omdat de man uit Compton geen gas terug neemt, wat er dan wel weer voor zorgt dat deze tweede aflevering makkelijk verteerbaar is. Staples staat erom bekend zijn eigen ding te willen doen en zich niet al veel aan te trekken van wat er van hem verlangd wordt. Dat hij dat nog altijd niet doet, maakt hem des te interessanter.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

125 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples - "MAGIC" (feat. Mustard)

Na een kort tussendoortje via het zelfbenoemde minialbum Vince Staples is de rapper uit het zonnige Californië klaar voor het grover geschut. Het…
AlbumsRecensies

Vince Staples - Vince Staples (★★★½): Moment van bezinning

Net 28 jaar is hij, en toch bewoont hij al een tijdje een van de interessantere hoeken van de hiphopwereld. Kwaliteit en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.