Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples – “Sheet Music – Episode 02”

Iets meer dan twee maanden geleden dropte Vince Staples met “So What?” zijn eerste single van zijn internetshow “The Vince Staples Show”. Niet direct de meest originele naam, wel een leuk concept. Nu krijgen we eindelijk de tweede aflevering voorgeschoteld, met een nummer die op net iets meer dan twee minuten afklokt. “Sheet Music – Episode 02” is wederom een typisch Staples nummer.

Bij deze nieuwe single krijgen we een video waarop Buddy en Ray J te zien zijn. Die laatste is vooral bekend van zijn duet met Kim Kardashian en laat ook in deze video enkele memorabele momenten optekenen. Muzikaal is dit nummer te omschrijven een van Staples’ minst veelzijdige nummers, wel is dit een perfect nummer om rustig op te viben. Voor je het weet is het al afgelopen, wat het gevoel geeft dat er niet al te veel vlees aanhangt.

Zo is een refrein bijna onherkenbaar omdat de man uit Compton geen gas terug neemt, wat er dan wel weer voor zorgt dat deze tweede aflevering makkelijk verteerbaar is. Staples staat erom bekend zijn eigen ding te willen doen en zich niet al veel aan te trekken van wat er van hem verlangd wordt. Dat hij dat nog altijd niet doet, maakt hem des te interessanter.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

125 posts

About author
Alles kan, alles mag.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bobby Sessions - I'm A King (feat. Megan Thee Stallion)

Voor het grote publiek is Bobby Sessions een onbekende naam. De jonge rapper is afkomstig van Dallas, Texas en ligt sinds 2018…
AlbumsRecensies

Denzel Curry & Kenny Beats - Unlocked (★★★★): Alweer een niveautje hoger

Voor het derde jaar op rij laat de Amerikaanse rapper Denzel Curry een album op ons los. Deze keer doet hij dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples - "Hell Bound"

Eerder dit jaar tekende Vince Staples bij het bekende Motown-platenlabel. Dat is al zestig jaar een iconisch label binnen de afro-Amerikaanse soul-,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.