Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples – “So What? – Episode 01”

Sinds 2014 dropt de Amerikaan Vincent Staples elk jaar een album, maar daar komt dit jaar misschien wel verandering in. De eerste single bij zijn nieuw label Motown Records gaat hand in hand met de eerste aflevering van zijn internetshow ‘The Vince Staples Show’. Elke aflevering daarvan zal gepaard zijn met een nieuwe single, die volledig op zichzelf staat. Een beetje zoals zijn hit “Get The Fuck Off My Dick”, al weet je natuurlijk nooit wat Staples uit zijn mouw zal schudden.

“So What?” zou perfect op zijn laatste album FM! hebben gepast, Staples serveert ons een dansbare beat met zijn typische energieke stijl. ‘Why they hate on me?’ vraagt Staples zich af, gevolgd door een ‘So what?’. Zijn teksten zijn kort en volgen elkaar in een snel tempo op, wat zorgt voor een makkelijk verteerbare song. Leuk dat Staples het zich allemaal niet aantrekt, het levert ons een leuke schijf op waarmee de rapper aantoont dat we nog heel erg veel leuke muziek van hem mogen verwachten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

23 augustus 2019

About Author

Quinten De Seranno Alles kan, alles mag.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief