Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alfie Templeman – “Don’t Go Wasting Time”

Alfie Templeman is niet de eerste die met een mengeling van bedroompop en indie aan komt draven, maar wat deze jongeman uniek maakt, is zijn geweldig gladde stemgeluid. Al bij zijn eerste releases vielen we ervoor als een blok en intussen zijn we een deal bij Chess Club label en twee ep’s verder. Laatste ep Sunday Morning Cereal kwam net voor de zomervakantie uit, maar in oktober stond Templeman alweer klaar met nieuw materiaal. Het strakke “Used To Love” krijgt vandaag een extra dromerigere opvolger met “Don’t Go Wasting Time”.

“Don’t Go Wasting Time” heeft in het klein, maar fijn introotje iets weg van Boy Pablo en dan weet je waar je aan toe bent: languit in de zetel gaan hangen, de ogen sluiten en je mee laten voeren op de o zo mellow muziek. De song klinkt gezellig woozy, waardoor de voeten onvermijdelijk van de grond komen. En toch blijft het tegelijkertijd onmiskenbaar Alfie, doordat zijn aanlokkelijke zang natuurlijk weer vlotjes binnengaat, maar niet enkel dat! De bas ronkt namelijk enorm strak en to the point, waardoor we alsnog met een heleboel grooves te maken krijgen binnen het wazige geheel. Wanneer het levendige gitaarmoment dan het slotstuk van “Don’t Go Wasting Time” inleidt, is het Templemanplaatje compleet. Een succesvolle single, het wordt een constante bij deze jongeman.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 november 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief