Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alfie Templeman – “Used To Love”

De bijna-twintiger Alfie Templeman is gestaag bezig aan zijn opmars om zijn mengeling tussen bedroompop en indie naar buiten zijn slaapkamer te brengen. Verleden jaar kwam zijn allereerste ep Like an Animal uit en in het begin van de zomer releasete hij zijn charmante opvolger Sunday Morning Cereal. Aangesloten bij het Chess Club-label (waar ook onder andere Wolf Alice en Mumford & Sons van start gingen), ziet het er allemaal rooskleurig uit voor deze vrolijke jongeman.

Ook al gaat het nieuwe “Used To Love” over een break-up en de gevolgen daarvan, toch is de klank weer één en al sympathieke grooves. Lichtjes leviterend boven omgeving en medemens, schijnt onze eigenste Alfie te beschikken over de remedie voor hartenpijn. Start met het herhaaldelijk opleggen van zijn liedjes, onderneem de gezellige parkactiviteiten van in de videoclip en alles valt gegarandeerd in z’n plooi. Een strak, aangenaam singletje waar we nog vaak naar zullen grijpen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 oktober 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief