Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Manzo Soul – “Ex”

Een heel jaar lang heeft Manzo Soul op deze dag moeten wachten: de release van zijn debuutsingle “Ex”. In september behoorde hij al tot de selectie van Sound Track in de provincie Antwerpen en werden de maanden ervoor al de eerste livestappen ondernomen. Zijn mix van soul en moderne hiphop viel ons toen ook al op. Samen met zijn producer Anders (Bhavi, ICTO, Uberdope), die tegelijk ook als zijn manager fungeert, heeft hij een jaar lang aan een resem nummers gewerkt. Zijn debuutsingle “Ex” is het eerste wat we hiervan te horen krijgen, waarbij ook een aanzienlijke videoclip hoort.

Manzo Soul en zijn producer Anders hebben de tijd genomen om de track op punt te krijgen en zijn daar met glans in geslaagd. De soulvolle en zachte stem van Manzo springt natuurlijk snel in het oog en ook de emoties die in “Ex” steken klinken oprecht. De beat heeft iets in zich dat ervoor zorgt dat het nummer nog sneller blijft hangen en past ook perfect bij de vocals van de Antwerpenaar. De bijbehorende videoclip werd overigens gedraaid in Antwerpen en zit vol verbluffende effecten, die de stad haast onherkenbaar maken. Manzo Soul heeft een debuutsingle uitgebracht waarop heel wat artiesten jaloers zullen zijn.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1593 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bazart - "Anders"

De fans van Bazart zitten ondertussen al enige tijd te wachten op een nieuw album van de groep. Mathieu Terryn, Simon Nuytten…
AlbumsRecensies

Opti Rob - Ogen Spreken Compromis (★★★): Ongehoord ondergewaardeerd

Tremelo is niet de hoofdstad van de Vlaamse hiphopscene en Opti Rob is dan ook geen rapper die op alle radiozenders en…
AlbumsRecensies

Fisher Ice - Detachment (★★★½): De doos van Fisher

2020 was een rotjaar en we zullen het geweten hebben. Iedereen ging er anders mee om en voor de Antwerpse Robbe Hollanders…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.