Nieuwe singles, Oude Bekenden

Première: Nieuwe single HYPER! – “Cowboy Moves”

Net terug van een aantal optredens in Nederland en Duitsland, maar al helemaal klaargestoomd voor een eerste ep. Eind november komt HYPER! met Breakfast en daarna volgen nog optredens in eigen land en bij de noorderburen. Het trio uit Gent won aan naambekendheid nadat ze geselecteerd werden voor Humo’s Rock Rally en zijn sindsdien bezig met langzaamaan hun fanbase uit te bereiden. Net als Triggerfinger gaan de jonge gasten in een strak pak door het leven, maar dat is niet het enige dat strak zit. De band hun twee vorige singles konden ons ook meer dan bekoren.

“Cowboy Moves” begint met de stem van zanger Iskander Moens, maar al snel komt er een goeie gitaarrif. Pas bij het refrein geven de jongens alles en weten ze ons te overtuigen. De drum staat weer goed luid, maar overstemd de andere instrumenten niet en zo hebben we het graag bij HYPER!. Het nummer zit goed in elkaar en weet ons aangenaam te verrassen. Naar het einde toe gaan de jongens nog eens helemaal los en zo krijgen we opnieuw dat vleugje ADHD te horen. “Cowboy Moves” begint gecontroleerd, maar naar mate het nummer vordert lijkt de Rilatine uit te werken.

Op 21 november stelt de band hun ep voor in de Charlatan (Gent) en op 30 november doen ze dat nog eens in Den Trap (Kortrijk).

Facebook / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

31 oktober 2019

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief